Rezervari

Va rugam sa completati toate informatiile marcate cu *
Nume* :
Sosire* :
Plecare* :
Telefon* :
Email* :
Detalii :

Sunt de acord cu termenii si conditiile agentiei de turism

Pasi simpli pentru o rezervare :

1. Rezervati prin e-mail, telefon sau formularul de mai jos , dupa care primiti o confirmare de rezervare ; procedura permite rezervari din orice localitate din Romania sau de oriunde din lume.

2. Platiti in termen de 24 -48 ore de la confirmarea rezervarii integral penru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 15 zile sau numai un avans de minimum 20 % pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai mult de 15 zile . Diferenta se va platii cel tarziu cu 7-15 zile inainte de data inceperii sejurului. Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

a. numerar pentru cei care se pot deplasa la biroul nostru din Constanta

b. depunerere in conturile nostre la orice sucursala BCR din localitatea dvs .

c. transfer bancar - prin O.P. pentru persoanele juridice sau persoanele fizice care dispun de un cont bancar .

3. Confirmarea de rezervare, voucherul (biletul de cazare) si celelalte documente cum ar fi: contractul de prestari servicii , factura fiscala, le primiti prin e-mail, fax sau in original prin posta sau curier la adresa dorita fara a fi nevoie sa va deplasati la birourile noastre, fie le puteti ridica personal de la biroul de rezervari din Constanta. Cu voucherul veti merge la unitatea de cazare la care ati efectuat rezervarea.

Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor